Kotitalousvähennys ja palkanmaksu 31.8.2017

Kuka saa kotitalousvähennyksen kesämökin kattoremontista?

Luovutimme vaimoni kanssa kesämökin lapsillemme. Mökin hallintaoikeus on yksin minulla kuolemaani asti. Teetimme mökillä kattoremontin, jossa työn osuus oli noin 8 000 euroa. Saako myös vaimoni kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei hallintaoikeutta mökkiin?

Lue loput liittymällä jäseneksi!

Tämän ja 2000 muuta neuvoa + kaikki muut etumme saat heti käyttöösi liittymällä Veronmaksajien jäseneksi.
Rekisteröitymällä pääset heti lukemaan viisi sivua. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään tästä »
Membership illustration

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kotitalousvähennys ja työn tekemispaikka

Kotitalousvähennyksen saa kunnossapito- ja perusparannustyöstä, tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista, jotka tehdään: henkilön itsensä, hänen tai hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, iso-, otto- tai kasvattivanhem...

Lue lisää

Tuet ja kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä ei myönnetä, jos samaan työsuoritukseen on saatu omaishoidon tukea lasten kotihoidon tai yksityisen hoidon tukea kunnan myöntämä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluseteli palkkatukea.

Lue lisää

Sähkövähennys

Voit saada sähkövähennyksen verotuksessa siltä osin, kun sähkölaskusi ylittää 2 000 euroa ja on enintään 6 000 euroa. Saat silloin kotitalousvähennyksenä vähentää 60 prosenttia 2 000 euroa ylittävistä kustannuksista. Vähennys on määräaikainen 1.1.-30.4.2023 välisenä aikana.

Lue lisää

Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 35 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!